Caracteristici tehnice

Image module
CloudEnergy monitorizează cu succes consumurile energetice: energie electrica, apa potabila/uzata, gaz natural, abur/energie termica, aer comprimat, alte gaze/lichide utilizate în generarea de energie
Colectează informațiile de la instrumentele de măsură, instalate în locații multiple, utilizând protocoale moderne de comunicație: OPC, Modbus TCP, Modbus RS485, IoT.
Oferă informatii despre consumurile energetice în timp real utilizând o platformă web-based accesibilă de oriunde există conexiune la Internet, indiferent de dispozitiv (laptop, tableta, smartphone) sau sistem de operare.
Aplicația are multiple funcții de monitorizare a alarmelor generate în sistem: lipsa comunicației, limitele minime sau maxime depășite, etc. cu posibilitatea transmiterii acestora prin e-mail sau SMS către persoanele responsabile.
CloudEnergy generează rapoarte ușor de personalizat cu informații despre consumuri și costuri energetice grupate pe perioade de timp, schimburi de lucru, locații sau departamente. Informațiile despre consumurile și costurile energetice pot fi exportate in Excel, CSV, PDF sau către alte aplicații de tip CRM și ERP.

Cloud Energy - monitorizeaza energia consumata

Image module