Module Integrate

 • Modul Dashboard
  Eficientizeaza si reduce timpul de acces la informatia relevanta pentru utilizator prin concentrarea acesteia intr-un singul loc. In Dashboard sunt afisate informatii despre consumuri, costuri, datele in timp real colectate de la instrumentele de masura.
 • Modul Configurari
  Utilizatorii autorizati pot administra : echipamentele de masura utilizate la contorizarea consumurilor energetice, locatiile unde sunt instalate aceste echipamente de masura, grupurile operationale aferente unei locatii, unitatile de masura, costurile cu o unitate de masura, contractele incheiate cu furnizorii de energie, utilizatorii si grupurile de utilizatori , drepturile de acces pe grupuri de utilizatori.
 • Modul Rapoarte
  Rapoarte customizabile cu informatii despre consumuri si costuri energetice pe perioade de timp, schimburi de lucru, locatii si departamente. Tipareste sau exporta informatii despre consumurile si costurile energetice in formate cunoscute : Excel, CSV, PDF.
 • Modul Monitorizare
  Informatii despre datele coletate, in timp real, de la instrumentele de masura in format tabelar sau grafic. Vizualizarea in format grafic a detelor colectate de la unul sau mai multe instrumente de masura. Filtrarea datelor pe locatii , grupuri operationale si unitati de masura
 • Modul Alarme
  Vizualizarea alarmelor generate in sistem cu optiuni de filtrare pe instrumente de masura sau tipuri de alarme : alarme lipsa comunicatie, alarme depasire limite minime , maxime. Sistemul pastreaza un istoric cu toate alarmele generate.
 • Modul Analize
  Analiza datelor colectate de la instrumentele de masura. Se pot analiza informatii referitoare la consumuri si costuri energetice atat in format tabelar cat si grafic cu posibilitatea de a filtra pe intervale de timp, locatii si grupuri operationale.