Parteneri CloudEnergy

CloudEnergy pune la dispozitia partenerilor sai uneltele necesare pentru a pune in functiune un sistem de monitorizare energetica intr-un timp redus si la costuri minime. Partenerii nostri beneficiaza de documentatie tehnica detaliata, instruirea utilizatorilor si suportul tehnic necesar in implementarea cu succes a unui sistem  de monitorizare a consumurilor energetice.

Avantaje parteneri :

Customizam platforma CloudEnergy astfel incat sa o puteti oferi ca un produs propriu catre clientii Dvs. De la pagina de autentificare in sistem pana la logo si culorile utilizate in platforma toate vor fi customizate astfel incat sa se incadreze in imaginea promovata de compania Dvs.
Va asiguram tot suportul tehnic necesar astfel incat sa puteti oferi clientilor Dvs o platforma de monitorizare energetica inovativa.
Echipa CloudEnergy se ocupa de toate aspectele tehnice ce tin de implementarea si intretinerea sistemului de monitorizare energetica astfel incat Dvs va puteti focusa pe nevoile clientilor Dvs.
Dezvoltam impreuna functionalitati noi pentru a acoperi toate cerintele clientilor Dvs. Imbunatatim continuu functionalitatile existente si va ajutam sa va diferentiati de competitie.
Lista de preturi flexibila , platiti doar cat utilizati pentru fiecare implementare in parte.

*

*